Home » Knowledge » How To's » Freelance en ZZP » Balans tussen privé en zakelijke financiën vinden

Balans tussen privé en zakelijke financiën vinden

door | 16-10-2020

De juiste balans tussen je persoonlijke en zakelijke financiering vinden kan lastig zijn. Met behulp van een aantal tips kan je je financiële administratie overzicht geven. De KVK heeft speciaal voor ondernemers die moeite hebben met deze balans vinden een Geldboek voor Ondernemers opgesteld. Wij hebben hier alles voor je op een rij gezet!

01.

Privé en zakelijke financiën scheiden

Balans tussen privé en zakelijke financiën vinden

Ben je het overzicht in je administratie kwijt? Dit overzicht kan je met de website Webwijzer in geldzaken terugvinden en bewaren.

Voor veel ondernemers is het aantrekkelijk om een zakelijke bankrekening te openen. Hiermee scheid je gelijk je privé van je zakelijke financiën. Het geeft je inzicht in je financiën en je privé financiën blijven ook echt privé.

02.

Hoe houdt je je administratie overzichtelijk?

Een van de dingen die ondernemers lastig vinden zijn financiën. Het bijhouden van financiën is een ding, maar het moet ook nog wel overzichtelijk blijven. Maar hoe zorg je dat je dat je dat overzicht houdt? Met behulp van verschillende tools kan je de balans tussen privé en zakelijke financiën vinden.

Check in onze story wat je allemaal in het Geldboek voor Ondernemers kan vinden!

Balans tussen privé en zakelijke financiën vinden
03.

Open een zakelijke rekening!

Balans tussen privé en zakelijke financiën vinden

De balans vinden tussen privé en zakelijke financiën is lastig, maar wat al een groot verschil kan maken is door het van elkaar te scheiden.

Door een zakelijke rekening te openen bij een bank weet je zeker dat het gescheiden is en dat je het gescheiden houdt.

04.

De balans tussen privé en zakelijke vinden

Zowel zakelijk als privé wil je natuurlijk je geldzaken op orde hebben. Met het Geldboek voor Ondernemers kom je meer te weten over je financiële rechten en plichten en leer je financiële problemen te herkennen en op te lossen.

Balans tussen privé en zakelijke financiën vinden
05.

Gebruik het boek!

Balans tussen privé en zakelijke financiën vinden

De balans vinden tussen je persoonlijke en zakelijke financiering vinden is lastig voor veel ondernemers. Met behulp van het boek van de KVK leer hoe je deze balans vindt, maar ook hoe je financiële problemen kan herkennen en weer oplossen. Door een zakelijke bankrekening af te sluiten zorg je dat je de verschillende financiën gescheiden houdt!