Kennis en informatie

Knowledge

Knowledge dient als thuisbasis voor Hustlers met vragen over het ondernemerschap. Hierin vind je How-To's over de start en groei van jouw business, antwoord op de meest gestelde Hustler Questions en definities van lastige termen in de Hustler Dictionary.

How-To's

Populaire artikelen

How-To's

Populaire categorieën

Bedrijf starten

Je voelt je een Hustler, maar weet niet zo goed waar je moet beginnen. Je hebt nog geen eigen bedrijf, maar zou dat wel willen! Is dit jouw situatie? Dan kan je beginnen bij de eerste stap.

Bedrijfsvoering

Is jouw bedrijf ingeschreven? Dan wordt het tijd om een fundering op te bouwen! Dit begint bij de basis: verzekeringen, offertes, facturen en regels. Let wel op: Deze verschillen per rechtsvorm!

Bedrijfshuisvesting

Nu de fundering van jouw bedrijf is gelegd wordt het tijd om op zoek te gaan naar een werkplek. Wij helpen je op weg met jouw ideale werkplek en alles wat erbij komt kijken.

Freelance en zzp

Ga je aan de slag als freelancer of zzp'er? Deze artikelen gaan dieper in op de onderwerpen die voor jou als zzp'er relevant en interessant zijn. Zorg voor een vliegende start met jouw bedrijf!

Productontwikkeling

Ondernemers met grote ambities werken vaak samen in startups aan innovatieve projecten aan de hand van productontwikkeling. Heb jij ook zulke ambities? Duik dan in deze artikelen.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is de toekomst! Aan de hand van de volgende artikelen kan jij onderzoeken hoe jij je bedrijf duurzaam maakt en hoe jij daardoor ook bij kan dragen aan onze maatschappij!

Starten met je eigen bedrijf Bedrijfsnaam vastleggen Waarde van bedrijf bepalen Stoppen met je vof Lege bv opheffen of verkopen Bedrijf uitschrijven bij de KVK Bedrijf stoppen in 10 stappen Starten met importeren Productie outsourcen Buitenlandse leverancier vinden Importpartner vinden Zzp’er inhuren Werk uitbesteden Voor het eerst personeel aannemen Vacaturetekst schrijven en plaatsen Personeel aannemen stappenplan Stagiair aannemen Stageplek of leerbaan bieden Personeel aannemen of zzp’er inhuren Arbeidscontract sluiten