Stel je nieuwe doelen

Toolkit

De Toolkit is voor Hustlers die op zoek zijn naar inspiratie! In de Toolkit kan je een thema kiezen, bijvoorbeeld brainstormen. Op basis van jouw thema selecteert de Toolkit een selectie van actiepunten die jij kunt uitvoeren. Efficiënt, makkelijk en snel ideeën opdoen!

Thema's
FEEDBACK KRIJGEN

Feedback krijgen

Als je product of dienst een tijdje op de markt is, kan je feedback krijgen van gebruikers. Je kan dan verder ontwikkelen en klanten trekken!

VALIDEER AANNAMES

Valideer aannames

Valideer aannames om te checken of wat jij dacht ook echt klopt. Je moet namelijk wel je onderzoek en keuzes kunnen onderbouwen op feiten.

USABILITY TESTING

Usability testing

Hoe gebruiksvriendelijk is jouw digitale product? Door usability testing weet je of klanten je product makkelijk in gebruik vinden.

PROOF-OF-PRINCIPLE PROTOTYPE

Proof-of-principle prototype

Met een proof-of-principle prototype test je de technologie achter je product op leefbaarheid en prestatie. Je gaat de werking bewijzen.

PROOF-OF-CONCEPT PROTOTYPE

Proof-of-concept prototype

Met de proof-of-concept prototype krijgen je ideeën helderheid en richten, want je gaat je concept bewijzen. Dit levert snel inzichten op.

PEER REVIEW

Peer review

Wil je dat je werk nagekeken wordt? Met een peer review laat je dat doen door mensen vanuit hetzelfde vak. Zij checken of je werk voldoet.

FIELD TRIAL

Field trial

Bij een field trial beïnvloedt je de respondent niet tijdens het testen van het product. Je blijft dus in hun vertrouwde omgeving.

A/B TESTING

A/B testing

A/B testing is een goede manier van testen als je een product wil ontwikkelen en verbeteren. Met twee verschillende prototypes kan je testen!

VENNOTEN

Vennoten

Vennoten zijn de mensen die samen met je staan ingeschreven bij de KVK. Alle vennoten hebben verantwoordelijkheden als mede-eigenaren!

STAGIAIRES

Stagiaires

Stagiaires kunnen heel waardevol zijn voor je bedrijf. Ondanks dat er veel tijd in gaat zit, brengen ze nieuwe kennis en een frisse blik mee!

PERSONEEL

Personeel

Je werknemers zijn de bouwstenen waarmee je succes behaalt. Om goed te kunnen samenwerken, heb je een team nodig met dezelfde droom!

PARTNERS

Partners

Wat voor bedrijf je ook hebt: samenwerkingen zijn altijd interessant. Het hebben van partners heeft voor beide partijen veel voordelen!

Showing 1-12 of 225 results

Meer resultaten