Stel je nieuwe doelen

Toolkit

De Toolkit is voor Hustlers die willen groeien! In de Toolkit kan je jouw doelen aangeven, bijvoorbeeld: klanten vinden. Op basis van jouw doel selecteert de Toolkit een selectie van actiepunten die jij kunt uitvoeren om dat doel te behalen. Efficiënt, makkelijk en snel.

Fases

Thema's

Doelen

Feedback krijgen

Feedback krijgen

Als je product of dienst een tijdje op de markt is, kan je feedback vragen aan gebruikers. Je kan dan verder ontwikkelen en klanten trekken!

Check tooltip
Valideer aannames

Valideer aannames

Aannames valideer je om te checken of wat jij dacht ook echt klopt. Je moet namelijk wel je onderzoek en keuzes kunnen onderbouwen op feiten.

Check tooltip
Usability testing

Usability testing

Hoe gebruiksvriendelijk is jouw digitale product? Door te onderzoeken en meten, weet je of klanten je product makkelijk in gebruik is.

Check tooltip
Proof-of-Principle Prototype

Proof-of-principle prototype

Met proof-of-principle prototyping test je de technologie achter je product op leefbaarheid en prestatie. Je gaat de werking bewijzen.

Check tooltip
Proof-of-Concept Prototype

Proof-of-concept prototyping

Met de proof of concept methode krijgen je ideeën helderheid en richten, want je gaat je concept bewijzen. Dit levert snel inzichten op.

Check tooltip
Peer Review

Peer review

Wil je dat je werk nagekeken wordt? Met een peer review laat je dat doen door mensen vanuit hetzelfde vak. Zij checken of je werk voldoet.

Check tooltip
Field Trial

Field trial

Bij een field trial beïnvloedt je de respondent niet tijdens het testen van het product. Je blijft dus in hun vertrouwde omgeving.

Check tooltip
A/B Testing

A/B testing

A/B testing is een goede manier van testen als je een product wil ontwikkelen en verbeteren. Met twee verschillende prototypes kan je testen!

Check tooltip
Vennoten

Vennoten

Vennoten zijn de mensen die samen met je staan ingeschreven bij de KVK. Alle vennoten hebben verantwoordelijkheden als mede-eigenaren!

Check tooltip
Stagiaires

Stagiaires

Stagiaires kunnen heel waardevol zijn voor je bedrijf. Ondanks dat er veel tijd in gaat zit, brengen ze nieuwe kennis en een frisse blik mee!

Check tooltip
Personeel

Personeel

Je werknemers zijn de bouwstenen waarmee je succes behaalt. Om goed te kunnen samenwerken, heb je een team nodig met dezelfde droom!

Check tooltip
Partners

Partners

Wat voor bedrijf je ook hebt: samenwerkingen zijn altijd interessant. Het hebben van partners heeft voor beide partijen veel voordelen!

Check tooltip

Showing 1-12 of 225 results

Meer resultaten