Kennis en informatie

How-to's

De How-To's zijn voor Hustlers die nog niet zo lang geleden gestart zijn en nog van alles moeten regelen om de basis van hun business sterk op te bouwen. Wij leren je alles wat je nodig hebt om krachtig van start te gaan, op een moderne, visuele en originele manier!

Bedrijf starten

Je voelt je een Hustler, maar weet niet zo goed waar je moet beginnen. Je hebt nog geen eigen bedrijf, maar zou dat wel willen! Is dit jouw situatie? Dan kan je beginnen bij de eerste stap.

Bedrijfsvoering

Is jouw bedrijf ingeschreven? Dan wordt het tijd om een fundering op te bouwen! Dit begint bij de basis: verzekeringen, offertes, facturen en regels. Let wel op: deze verschillen per rechtsvorm!

Bedrijfshuisvesting

Nu de fundering van jouw bedrijf is gelegd wordt het tijd om op zoek te gaan naar een werkplek. Wij helpen je op weg met jouw ideale werkplek en alles wat erbij komt kijken.

Freelance en zzp

Ga je aan de slag als freelancer of zzp'er? Deze artikelen gaan dieper in op de onderwerpen die voor jou als zzp'er relevant en interessant zijn. Zorg voor een vliegende start met jouw bedrijf!

Productontwikkeling

Ondernemers met grote ambities werken vaak samen in startups aan innovatieve projecten aan de hand van productontwikkeling. Heb jij ook zulke ambities? Duik dan in deze artikelen.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is de toekomst! Aan de hand van de volgende artikelen kan jij onderzoeken hoe jij je bedrijf duurzaam maakt en hoe jij daardoor ook bij kan dragen aan onze maatschappij!

Belastingen

Belastingzaken zijn voor veel ondernemers niet leuk, maar belangrijk! Ondernemers schieten hiermee soms de mist in en snijden zichzelf in de vingers. Voorkom dat door je er in te verdiepen.

Financiering

Heb je geld nodig om je bedrijf naar een volgend niveau te tillen? Dan zoek je naar financiering! Financiering kan op meerdere manieren: via eigen geld, subsidies, een investeerder of een lening.

Personeel

Ben je op het punt dat je werkzaamheden niet meer alleen of met jouw huidige team aankan? Dan is het tijd om personeel aan te nemen!  We leggen je uit wat erbij komt kijken.

Internationaal ondernemen

Als je overweegt om internationaal te gaan met je onderneming ben je op een mooi punt beland! Het is een goed teken dat je over de grens groeit. Wij helpen je op weg met de juiste stappen!

Stoppen of verkopen

Het kan natuurlijk zo zijn dat je niet de verwachte resultaten boekt met jouw onderneming. Mocht het niet meer lukken om je bedrijf te redden, dan kan je altijd stoppen of je bedrijf verkopen.

Academy

Onze Academy helpt jou met het groeien van jouw onderneming! Onze Toolkit is het startpunt, maar komende tijd zullen we deze uitbreiden met cursussen, trainingen en nog meer. Stay tuned!

Starten met je eigen bedrijf Bedrijfsnaam vastleggen Waarde van bedrijf bepalen Stoppen met je vof Lege bv opheffen of verkopen Bedrijf uitschrijven bij de KVK Bedrijf stoppen in 10 stappen Starten met importeren Productie outsourcen Buitenlandse leverancier vinden Importpartner vinden Zzp’er inhuren Werk uitbesteden Voor het eerst personeel aannemen Vacaturetekst schrijven en plaatsen Personeel aannemen stappenplan Stagiair aannemen Stageplek of leerbaan bieden Personeel aannemen of zzp’er inhuren Arbeidscontract sluiten