Inspirerende content

Library

In onze Library vind je niet alleen relevante ondernemersboeken, maar ook allerlei media die inspirerende verhalen vertellen! Denk aan onze eigen HUSTL podcast, maar ook andere podcasts, een watchlist vol ondernemersfilms, -series, -docu's en HUSTL playlists.

HUSTL Podcast

Real Hustler stories, no bullsh*t!

De HUSTL podcast! No bullsh*t, only real stories. Wij nodigen ondernemers uit om hun echte verhaal te vertellen. De strijd van het bouwen van een sterk merk, de struggles tijdens het maken van de juiste beslissingen, de tegenslagen die zij hebben meegemaakt en hoe ze daar mee om zijn gegaan. Natuurlijk ook de successen, hun passies en wat hen blijft drijven om aan de top te komen of daar te blijven. Ondernemen is niet alleen een business op zetten, het is een lifestyle. Die lifestyle wordt met jou gedeeld! Leer van deze echte Hustler stories en laat je inspireren en motiveren voor jouw eigen ondernemersreis.

Playlists

Een playlist voor elke mood

Muziek vult een groot deel van de dag van de meeste mensen, ook van Hustlers! Maar ben jij bewust van wat je luistert? Muziek heeft een grote invloed op hoe jij je voelt en welke emoties er worden opgewekt. Vandaar dat wij playlists hebben samengesteld voor verschillende moods. Deze helpen jou om juist te focussen of te ontspannen. Wij vullen deze regelmatig aan en zijn natuurlijk benieuwd naar jouw smaak en feedback! Laat het ons weten als jij denkt dat er een playlist mist.