Geld verdienen met Marktplaats, wat zijn de mogelijkheden?

door | 10-02-2022 | Exploring

Iedereen heeft wel eens iets gekocht of verkocht via Marktplaats. Nog steeds heeft het platform maandelijks zo’n 8 miljoen bezoekers die op zoek zijn naar zowel oude als nieuwe producten. Hier lees je welke kansen Marktplaats je allemaal biedt!

01.

Geld verdienen met verkopen op Marktplaats

Marktplaats is zowel voor particulieren als voor ondernemers een interessante plek om nieuwe en gebruikte producten te verkopen. Hiermee kan je natuurlijk makkelijk wat geld bijverdienen. Als het gaat om verkopen op Marktplaats zijn er vooral particulieren te vinden op het platform. Voor bedrijven is het ongebruikelijk om echt producten te verkopen, maar dit wordt dan eerder gezien als handelen op Marktplaats.

Als je producten wilt verkopen op Marktplaats hoef je alleen maar een account aan te maken. Je kan dan gelijk beginnen met je producten online zetten!

Geld verdienen met Marktplaats
02.

Geld verdienen met handelen op Marktplaats

Verkopers op Marktplaats zijn vaak mensen die veel verschillende producten verkopen op een account. Met handelen gaat het om handelaren of groothandels die zich specialiseren in een bepaald product of een bepaalde branche. Dit is dus veel geschikter voor ondernemers die een bepaald product willen verkopen.

In feite zit er geen groot verschil tussen of je handelaar of verkoper bent op Marktplaats. Het grootste verschil zal zitten tussen de producten die worden aangeboden en de manier waarop er wordt gecommuniceerd. Dit is een makkelijke en toegankelijke manier waarop je online een op een kan handelen met je klanten. 

03.

Geld verdienen met adverteren op Marktplaats

Geld verdienen met Marktplaats

Natuurlijk heeft Marktplaats ook een platform waar je echt terecht kan als ondernemer; namelijk Marktplaats Zakelijk. Je kan hiermee gratis adverteren op Marktplaats of gericht op bepaalde categorie betaald adverteren. Een voordeel van adverteren op Marktplaats is dat je vooraf betaald, waardoor je niet over je budget heen kan gaan. Je kan dus adverteren en betalen zoals jij wilt.

Marktplaats biedt verschillende opties waarop je ook als ondernemer geld kan verdienen. Het platform is een makkelijke manier waarop je als ondernemer je producten kan verkopen, maar ook kan adverteren. Wil je meer weten over geld verdienen op andere platformen, zoals verschillende social media? Check dan onze blogs over Instagram, TikTok en Pinterest.

Wat is HUSTL?

Een online content platform voor jonge ondernemers.

Inspirerende content en verhalen die jou motiveren om jouw eigen toekomst te bepalen. We bieden waardevolle informatie over de start en groei van jouw business,  zodat je er zeker van bent dat je succes behaalt.

Verzorg je eigen succes! Loop je vast? Onze gratis online community helpt je verder met al je vragen.

Updates en meer!

Meer lezen?

Gerelateerde artikelen

Slim sparen voor later als ZZP’er

Slim sparen voor later als ZZP’er

De vrijheid van het zelfstandig ondernemerschap komt met vele voordelen, maar ook met de verantwoordelijkheid om voor je pensioen te zorgen.