HOW-TO GUIDES

JE INNOVATIE OP DE MARKT BRENGEN

Heb je een innovatie en wil je deze op de markt brengen? Zorg dan dat je dit goed doet! Aan de hand van 4 stappen breng je jouw innovatie op de markt!

LET'S GET STARTED

Is je plan haalbaar? Aan de hand van een marktonderzoek kan je checken of jouw innovatie een succes kan worden. Zitten je klanten echt te wachten op dit product?

Doe marktonderzoek

STAP 1

Een kostprijsberekening brengt overzicht in de gemaakte kosten en omzet van je bedrijf. Kijk dus hoe je een kostprijs kan berekenen en dus later ook productprijs kan bepalen!

Bereken de kostprijs

STAP 2

Een product verkoopt zichzelf niet; het is het bedrijf dat de klant begrijpt. Door marktonderzoek te doen en een marketingplan op te stellen, kan je je innovatie succesvol op de markt brengen.

Introduceer je innovatie

STAP 3

Is je product dan helemaal klaar om de markt op te gaan? Vergeet het dan niet te beschermen. Als het intellectueel eigendom is, mag niemand het namelijk zomaar namaken.

Bescherm je idee

STAP 4

Zorg ervoor dat klanten voor jouw bedrijf kiezen. Maak een marketingstrategie waarin je beschrijft hoe je de marketing voor je bedrijf wil aanpakken.

Bepaal je marketing

STAP 5

Aan de hand van deze 5 stappen kan je al je innovatie op de markt brengen. Maar vergeet niet dat je product gegarandeerd een succes wordt, hoeveel aandacht je er ook aan hebt besteed.

BACK TO BUSINESS

MORE STORIES

INTRODUCTIE VAN JE PRODUCT OP DE MARKT

SUPPORT VAN TECHLEAP

EIGEN BEDRIJF STARTEN IN 10 STAPPEN

HOW-TO GUIDES

MEER INFO?  SWIPE UP NAAR HUSTL KNOWLEDGE