HOW-TO GUIDES

SUPPORT VAN TECHLEAP

Als startup kan je extra steun krijgen van de overheid. Ze heeft innovatie en technologie namelijk hoog staan. Deze steun krijg je via de onderneming Techleap. Dit bedrijf biedt steun in 5 verschillende gebieden.

LET'S GET STARTED

Techleap helpt bij het bouwen van een sterk en betrokken team. De personen die bij jou komen werken zijn namelijk het begin van de groei van jouw startup.

Talent

Techleap kan je ook helpen je markt te vergroten. Wat zijn je kansen op internationaal gebied? Als die er zijn, helpen ze je ook deze kansen te grijpen.

Markets

Als startup heb je natuurlijk geld nodig om jouw innovatie te realiseren. Techleap helpt ook bij het vinden van investeerders en biedt ook advies als je je geld nog slimmer wil besteden.

Capital

Techleap ziet in dat technologie belangrijk is voor de realisatie van je product of dienst en de groei van je bedrijf. Ook kan Techleap je connecten met partners die je stimuleren om verder te groeien.

Technology

Techleap biedt niet alleen kennis en advies, maar ook Rise. Dit is een programma waar je je als bedrijf voor kan aanmelden. Als je bent uitgekozen, krijg je een cursus over technologie en hoe je dit kan toepassen en optimaliseren in jouw business.

Rise

Compass is het nieuwste programma waarbij Techleap startups helpt om internationaal te ondernemen. Zo kan je in korte tijd voor weinig geld en met weinig risico je markt verbreden.

Compass

De overheid heeft technologie en innovatie hoog staan. Dit betekent dat startups ook extra hulp kunnen krijgen. Vanuit Techleap biedt de overheid kennis en advies. Aan de hand hiervan kan je zelf groeien als bedrijf.

BACK TO BUSINESS

MORE STORIES

INNOVATIE OP DE MARKT BRENGEN

INTRODUCTIE VAN JE PRODUCT OF DIENST

EIGEN BEDRIJF STARTEN IN 10 STAPPEN

HOW-TO GUIDES

MEER INFO?  SWIPE UP NAAR HUSTL KNOWLEDGE