Home » Knowledge » How To's » Coronavirus » Kickstartvoucher voor advies tijdens coronacrisis

Kickstartvoucher voor advies tijdens coronacrisis

door | 19-10-2020

01.

De kickstartvoucher voor advies tijdens de coronacrisis voor mkb'ers

Ben je mkb’er of in het buitenland geraakt door het coronavirus? Dan kan je de kickstartvoucher voor advies tijdens de coronacrisis aanvragen. Je kan de kickstartvoucher gebruiken om je internationale producten te verbeteren, een nieuw internationaal sales- of marketingplan te maken en om nieuwe verdienmodellen te onderzoeken. De voucher vergoed 80%, maar heeft een maximaal bedrag van €2.500.

Je komt in aanmerking voor de voucher als je een mkb-bedrijf in Nederland hebt, je een bedrijf hebt in het Caribische deel van het Koninkrijk, je buitenlandse activiteiten zijn geraakt door de coronacrisis of als je een externe adviseur inhuurt die voldoet aan de voorwaarden. Met behulp van de mkb-toets kan je erachter komen of jouw bedrijf telt als mkb-onderneming.

02.

Bouw aan je bedrijf!

Met behulp van de kickstartvoucher voor advies tijdens de coronacrisis kan je bouwen aan je bedrijf. De voucher biedt veel mogelijkheden. Zo kan je zelf onderzoek doen, maar je kan ook een externe adviseur inhuren of een nieuw plan opstellen. De voucher kan je helpen bij het boven water houden van je bedrijf en zorg je dat jouw bedrijf de coronacrisis overleeft!

Check onze story voor alle voorwaarden van de kickstartvoucher!

03.

Korting met de kickstartvoucher voor advies tijdens de coronacrisis

De kickstartvoucher biedt je 80% korting met een maximaal bedrag van €2.500. Als je het zwaar hebt door het coronavirus kan je deze voucher aanvragen en gebruiken voor de ontwikkeling van je bedrijf. Je mag de voucher aan veel verschillende dingen besteden en is een mooie kans om in je in deze moeilijke tijden toch bezig te houden met het boven water houden en groeien van je bedrijf!

Bekijk wat je nog meer kan doen als ondernemer in de coronacrisis!

04.

Check de voorwaarden voor de aanvraag

Je kan de kickstartvoucher voor advies tijdens de coronacrisis aanvragen bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Als je vanuit Nederland een voucher aanvraagt heb je eHerkenning met minimaal betrouwbaarheidsniveau 1 nodig. Als je vanuit het Caribisch deel van het Koninkrijk een voucher aanvraagt heb je dit niet nodig.

05.

Vraag de voucher op tijd aan!

Als je een mkb-bedrijf in Nederland of een bedrijf in het Caribische deel van het Koninkrijk hebt, heb je recht op de kickstartvoucher voor advies tijdens de coronacrisis, maar ook als je in het buitenland getroffen bent door corona of als je een externe adviseur inhuurt. De voucher vergoedt een groot deel van het geld dat je uitgeeft aan deze ontwikkelingen voor je bedrijf! Door deze voucher op tijd aan te vragen kan je zorgen dat je aan het eind van de crisis nog overeind staat!