Online leren: welk leerplatform kies je?

door | 21-03-2022 | Exploring

Educatie is ontzettend belangrijk en sinds we steeds meer gewend raken aan online studeren, zijn online leerplatformen steeds populairder geworden. Wie heeft er anno 2022 nou niet ooit een cursus online gevolgd? Niet alleen biedt het je de mogelijkheid om alles op jouw eigen tempo en in eigen tijd te kunnen doen, maar is het ook nog eens een effectieve manier van leren. Zo verlies je geen tijd aan reizen en heb je minder afleiding dan wanneer je met z’n allen in een klaslokaal zit. Omdat er tegenwoordig zoveel verschillende leerplatformen worden aangeboden, is het soms moeilijk om het kaf van het koren te scheiden. Wij helpen jou daar een handje bij met deze lijst van 4 beste leerplatformen.

My Academy

Een van de meest complete online leerplatformen is My Academy. Dit online leerplatform biedt je de mogelijkheid om als werkgever een overzichtelijk platform te bieden waar al je medewerkers gebruik van kunnen maken. Het heeft dus een focus op de b2b-markt, maar is mede daardoor gebruiksvriendelijk voor grote groepen. Een goede tool om je werknemers gemotiveerd te houden en kennis makkelijk aan te bieden.

Skillshare

Dit in New York opgerichte bedrijf focust zich op educatieve video’s, met voornamelijk een aanbod van video’s die een bepaalde manier van interactie zijn opgezet. Met een zeer divers aanbod aan e-trainingen, zoals in video, lifestyle, illustratie en design is dit een mooi platform voor iedereen die de creatieve kant op wil.

Thinkific

Laat je niet afleiden door de ietwat raar uit te spreken naam. Het online leerplatform Thinkific is opgericht in Canada en bestaat al meer dan 11 jaar. Het is een platform van de bovenste plank wanneer je kijkt naar het aanbod. Meer dan 35.000 manieren om jezelf van nieuwe educatie te voorzien kan letterlijk iedereen hier terecht.

Learnworlds

Dit online leerplatform is iets meer gericht op het optimaliseren van je verkoop. Je hebt hier verschillende trainingen waarin je leert om verkooppagina’s op te bouwen, geavanceerde analyses te maken en ook simulatoren te ontwikkelen. Wil jij een pro worden in sales en jouw verkoop boosten? Dan zit je bij Learnworlds goed.

Wat is HUSTL?

Een online content platform voor jonge ondernemers.

Inspirerende content en verhalen die jou motiveren om jouw eigen toekomst te bepalen. We bieden waardevolle informatie over de start en groei van jouw business,  zodat je er zeker van bent dat je succes behaalt.

Verzorg je eigen succes! Loop je vast? Onze gratis online community helpt je verder met al je vragen.

→ Maak kennis met HUSTL

Updates en meer!

Meer lezen?

Gerelateerde artikelen

Tips om verzuim onder ICT’ers te voorkomen

Tips om verzuim onder ICT’ers te voorkomen

Een van de grootste uitdagingen in de ICT-branche is verzuim onder werknemers. Veel ICT'ers zijn dag in dag uit bezig met achter hun computerscherm te zitten, wat kan leiden tot fysieke en mentale uitputting. Het is dus belangrijk om verzuim door deze...

Herontdek focus met bullet journals

Herontdek focus met bullet journals

Voel je je overweldigd en niet gefocust? Ben je op zoek naar een hulpmiddel om je weer op weg te helpen met jouw doelen en doelstellingen? Bullet journals zijn de perfecte oplossing! Hier vind je hoe bullet journals je kunnen helpen de focus te hervinden, je doelen te...

Contentmarketing en SEO trends om in de gaten te houden

Contentmarketing en SEO trends om in de gaten te houden

Contentmarketing heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een effectieve strategie om bezoekers aan te trekken, klanten te genereren, conversies te verbeteren en omzet te verhogen. Het mooie van contentmarketing is dat het in vele vormen beschikbaar is. Van podcasts...