Home » Toolkit » Tooltips » Relatie onderhoud

Tooltip

Relatie onderhoud

Netwerken stopt niet bij de connectie; het is belangrijk dat je ook de relatie onderhoudt. Hoe stimuleer je de connectie vanaf jouw kant?

Handig in de: fase..

Moeilijkheid: 1
Doelen: Ik wil meer klanten vinden | Ik wil mijn netwerk verbreden
RELATIE ONDERHOUD

Situatie

Waarom zou je Relatie onderhoud toepassen?

Het stopt niet bij het verkrijgen van een relatie. Het is belangrijk dat de relatie wordt onderhouden om de relatie ook echt te behouden. Het moet namelijk van twee kanten komen, dus ook vanaf jouw kant. Hierdoor weten beide partijen dat jullie er voor elkaar zijn, iets aan elkaar hebben en het contact willen blijven houden. Wie weet wat de relatie in de toekomst kan opleveren!

Handeling

Hoe pas je Relatie onderhoud toe?

Een relatie onderhouden hoeft niet lastig te zijn. Het is eigenlijk alleen een kwestie van het contact bijhouden, dit wil zeggen dat je af en toe een mailtje of een belletje pleegt om te checken wat de stand van zaken zijn bij de ander en of jij ze ergens mee kan helpen. Nodig ze ook uit op momenten dat dit kan. Natuurlijk hoeft dat niet iedere dag te zijn, maar dan weet de ander wel dat jij er voor hun bent wanneer nodig en zo ook omgekeerd. Laat hem of haar weten dat je aan ze denkt!

Resources

Wat heb je nodig?

Om netwerken en relaties te onderhouden heb je niks nodig zolang je maar het contact blijft onderhouden.

Extra's

Referentie naar extra informatie, producten of partners.

Om netwerken en relaties te onderhouden heb je niks nodig zolang je maar het contact blijft onderhouden.

Sorry, No posts.