Home » Toolkit » Tooltips » Lean canvas model

Tooltip

Lean canvas model

Breng jouw onderneming helder in kaart met het lean canvas model! Aan de hand van 9 bouwstenen kom je al tot nieuwe inzichten voor je bedrijf.

Handig in de: fase..

Moeilijkheid: 2
Doelen: Ik wil beter onderzoek doen | Ik wil een geschikte aanpak vinden | Ik wil een product ontwikkelen | Ik wil nieuwe stappen zetten
LEAN CANVAS MODEL

Situatie

Waarom zou je Lean canvas model toepassen?

Het lean canvas model is een canvas dat speciaal gericht is op startende ondernemingen die zich richten op het identificeren van aannames. Het helpt om jouw onderneming helder in kaart te brengen. Je weet beter wat je wil bereiken, hoe je dit gaat doen en wordt uitgedaagd om een probleem op de markt op te lossen door middel van jouw product of dienst.

Handeling

Hoe pas je Lean canvas model toe?

Je vult het lean canvas model in aan de hand van de volgende negen bouwstenen: problem, solution, key metrics, unique value proposition, unfair advantage, channels, customer segments, cost structure en revenue streams. Door deze pijlers voor jouw onderneming in kaart te brengen zal het je veel nieuwe inzichten geven.

Resources

Wat heb je nodig?

Slechts het lean canvas model is genoeg. Het is uiteraard ook van belang dat je weet wat je doet, waarom je dit doet en hoe je dat wil bereiken.

Extra's

Referentie naar extra informatie, producten of partners.

Slechts het lean canvas model is genoeg. Het is uiteraard ook van belang dat je weet wat je doet, waarom je dit doet en hoe je dat wil bereiken.

Sorry, No posts.