Home » Toolkit » Tooltips » Groen ondernemen

Tooltip

Groen ondernemen

Het is tegenwoordig bijna een verplichting voor bedrijven: groen ondernemen. Een steentje bijdragen aan het milieu wordt altijd gewaardeerd!

Handig in de: fase..

Moeilijkheid: 1
Doelen: Ik wil nieuwe stappen zetten | Ik wil verantwoord ondernemen
GROEN ONDERNEMEN

Situatie

Waarom zou je Groen ondernemen toepassen?

Groen ondernemen is niet langer een optie, maar wordt steeds meer een verplichting. Behalve dat van je verwacht wordt dat je groen gaat ondernemen, levert het jouw onderneming ook veel op. Het heeft namelijk een positieve invloed op je reputatie. Doordat je bijdraagt aan het milieu, creëer je een positief gevoel bij stakeholders.

Handeling

Hoe pas je Groen ondernemen toe?

Je kan op veel verschillende manieren groen ondernemen. Je kan kleine dingetjes doen, zoals recyclen, maar je kan ook grotere maatregelen treffen. Zo kan je groene energie opwekken of je bedrijfspand duurzamer inrichten. Als je opschrijft wat je nu al doet en wat je nog wil bereiken, kan je SMART-doelen formuleren voor de toekomst. Zo weet je waar je aan toe bent en hoe je dichter bij een groene onderneming komt. 

Resources

Wat heb je nodig?

Een plan. Als je je doelen formuleert in een plan, heb je een overzicht van wat de volgende stap is naar een groene onderneming. 

Extra's

Referentie naar extra informatie, producten of partners.

Een plan. Als je je doelen formuleert in een plan, heb je een overzicht van wat de volgende stap is naar een groene onderneming. 

Sorry, No posts.