Home » Toolkit » Tooltips » Gap filling

Tooltip

Gap filling

Met behulp van de gap filling brainstormmethode werk je naar je einddoel toe. Waar ben je nu, waar wil je heen en hoe kom je daar?

Handig in de: fase..

Moeilijkheid: 2
Doelen: Ik wil een geschikte aanpak vinden | Ik wil een product ontwikkelen | Ik wil nieuwe stappen zetten
GAP FILLING

Situatie

Waarom zou je Gap filling toepassen?

Bij gap filling werk je samen met het team naar een duidelijk doel toe. Doordat er een einddoel geformuleerd is, wordt er tijdens gap filling een soort stappenplan gemaakt zodat het einddoel uiteindelijk bereikt kan worden.

Handeling

Hoe pas je Gap filling toe?

Je begint met gap filling door de situatie waar je nu in zit te beschrijven en een einddoel te formuleren. Zorg dat dit doel haalbaar is. De ruimte tussen nu en het doel is de ruimte die je als team moet vullen. Hoe gaan jullie het doel bereiken? De ruimte die je moet vullen kan je verdelen in verschillende kleinere ruimtes. Dit zijn de stappen die je moet nemen om tot het einddoel te komen.

Resources

Wat heb je nodig?

Bij gap filling heb je een team, een einddoel en iets om op de schrijven nodig. Het liefst een groot whiteboard zodat iedereen het kan zien.

Extra's

Referentie naar extra informatie, producten of partners.

Bij gap filling heb je een team, een einddoel en iets om op de schrijven nodig. Het liefst een groot whiteboard zodat iedereen het kan zien.

Sorry, No posts.