Home » Toolkit » Tooltips » Freelance business

Tooltip

Freelance business

Als freelancer werk je niet voor een baas, maar voor opdrachtgevers. Je bent onafhankelijk van anderen en kan je eigen plan trekken.

Handig in de: fase..

Moeilijkheid: 1
Doelen: Ik wil meer klanten vinden | Ik wil meer vrijheid ervaren | Ik wil mijn bedrijf verbeteren | Ik wil nieuwe stappen zetten
FREELANCE BUSINESS

Situatie

Waarom zou je Freelance business toepassen?

Een freelance business is een ideaal business model dat veel wordt gebruikt, omdat het breed en toegankelijk is.  Ook is het ideaal voor de digital nomads onder ons. Je hebt geen baas, alleen opdrachtgevers. Je kan zelf kiezen wanneer je werkt, waar je werkt en wat je doet. Met een freelance business ben je eigen baas en daarom onafhankelijk. Voorbeelden van freelance banen zijn copywriter, accountant of vertaler.

Handeling

Hoe pas je Freelance business toe?

Als freelance business is het belangrijk dat je op zoek gaat naar waar je goed in bent en wat je leuk vindt om te doen. Zorg dat je hier omheen werk creëert en je inschrijft bij de KVK. De meeste zzp’ers schrijven zich in als eenmanszaak. Als je vervolgens een ondernemingsplan hebt gemaakt, kan je op zoek naar je eerste klanten!

Resources

Wat heb je nodig?

Ambitie en een plan van aanpak om jouw vaardigheden in te zetten.

Extra's

Referentie naar extra informatie, producten of partners.

Ambitie en een plan van aanpak om jouw vaardigheden in te zetten.

Sorry, No posts.