Home » Toolkit » Tooltips » Evenementen

Tooltip

Evenementen

Evenementen bestaan uit een vast programma, maar ook een deel om te netwerken. Leg contact en wissel ervaringen, kennis en contacten uit!

Handig in de: fase..

Moeilijkheid: 1
Doelen: Ik wil meer klanten vinden | Ik wil mijn netwerk verbreden
EVENEMENTEN

Situatie

Waarom zou je Evenementen toepassen?

Evenementen worden naast een vast programma (vaak bestaand uit gastsprekers) ook gebruikt om te netwerken, zodat er onderling relaties worden opgebouwd. Je kunt op een evenement ervaringen, kennis en contacten met elkaar uitwisselen. Als je opzoek bent naar netwerken van een bepaalde doelgroep met een bepaalde kennis, kun je het beste regelmatig relevante evenementen bezoeken. Je weet nooit wie je tegenkomt!

Handeling

Hoe pas je Evenementen toe?

Je moet jezelf kunnen presenteren: niet alleen je looks, maar ook jouw sociale vaardigheden tellen hierin mee. Zorg dus dat je een betrouwbare en zelfverzekerde houding aanneemt. Het moet duidelijk zijn dat jij weet waar je het over hebt. Daarna zoek je mensen waarvan je denkt dat zij interessant zijn voor jouw bedrijf of bijvoorbeeld potentieel een toekomstige partner van je kunnen worden. Voer een gesprek met deze persoon en wissel aan het einde van het gesprek contactgegevens met elkaar uit. Tenslotte is het handig om het gesprek te vervolgen op een ander moment: hierdoor begin je met het opbouwen van een hopelijk waardevolle relatie voor de toekomst.

Resources

Wat heb je nodig?

Evenementen waar wordt verwacht dat jouw doelgroep daar zal komen. Het is vooral relevant als het evenement een bepaald vakgebied behandelt dat voor jouw onderneming van toepassing is.

Extra's

Referentie naar extra informatie, producten of partners.

Evenementen waar wordt verwacht dat jouw doelgroep daar zal komen. Het is vooral relevant als het evenement een bepaald vakgebied behandelt dat voor jouw onderneming van toepassing is.

Sorry, No posts.