Home » Toolkit » Tooltips » Entertainment platform

Tooltip

Entertainment platform

Op een entertainment platform wordt vooral nieuws uit de entertainmentbranche gedeeld. Ga je je richten op films, games of de Kardashians?

Handig in de: fase..

Moeilijkheid: 1
Doelen: Ik wil een product ontwikkelen | Ik wil nieuwe stappen zetten
ENTERTAINMENT PLATFORM

Situatie

Waarom zou je Entertainment platform toepassen?

Op een entertainment platform wordt veel nieuws gedeeld. Je kan hier zelf kiezen wat je wilt delen. Is er nieuws van de Kardashians, heb je een nieuw product op Amazon gevonden of komt er een nieuwe game voor de PlayStation uit? In de vorm van blogs of video’s kan je praten over al het nieuws dat gebeurt in de wereld. 

Handeling

Hoe pas je Entertainment platform toe?

Je kan starten met een entertainment platform door een website te bouwen, een doelgroep te bepalen en een of meerdere niches te kiezen. Je kan je website vullen met onder andere artikelen, foto’s en video’s die interessant zijn voor jouw doelgroep. Door middel van SEO en sociale media kan je lezers naar jouw platform trekken. Op entertainment platforms wordt het aangeraden om zo veel mogelijk beeld te gebruiken. Mensen houden namelijk niet van lezen. Je kan artikelen onderbouwen door bijvoorbeeld screenshots, maar je kan ook foto en video content maken en delen. 

Resources

Wat heb je nodig?

Een website waar je jouw entertainment platform op kan starten en bronnen voor deze artikelen. Dit kan het internet zijn, maar je kan ook contacten inzetten. 

Extra's

Referentie naar extra informatie, producten of partners.

Een website waar je jouw entertainment platform op kan starten en bronnen voor deze artikelen. Dit kan het internet zijn, maar je kan ook contacten inzetten. 

Sorry, No posts.