Home » Toolkit » Tooltips » E-commerce

Tooltip

E-commerce

Wil jij altijd open zijn met jouw shop? Start dan een E-commerce business! Dag en nacht kunnen klanten bij jou online producten komen kopen.

Handig in de: fase..

Moeilijkheid: 1
Doelen: Ik wil meer klanten vinden | Ik wil meer vrijheid ervaren | Ik wil mijn bedrijf verbeteren | Ik wil nieuwe stappen zetten
E-COMMERCE

Situatie

Waarom zou je E-commerce toepassen?

E-commerce houdt in dat je online producten verkoopt. Dit kan je bijvoorbeeld doen aan de hand van dropshipping. Voordelen van E-commerce is dat het niet plaats- of tijdgebonden is; je bent op elke locatie om elke tijd open. Ook kan je een breder assortiment aan producten verkopen dan in een fysieke winkel, al helemaal als je aan dropshipping doet. Een voorbeeld hiervan is Bol.com. Coolblue was ook altijd een mooi voorbeeld, maar die heeft tegenwoordig een bricks and clicks business model.

Handeling

Hoe pas je E-commerce toe?

Je kan beginnen met een webshop door te bepalen wat voor winkel je bent en wat voor producten je verkoopt. Het is een belangrijk dat je een niche kiest en marktonderzoek doet naar je doelgroep en concurrenten. Als je dit hebt gedaan kan je je webshop een naam en domeinnaam geven en online je ‘winkel’ openen.

Resources

Wat heb je nodig?

Een webshop waar je je producten kan verkopen.

Extra's

Referentie naar extra informatie, producten of partners.

Een webshop waar je je producten kan verkopen.

Sorry, No posts.