Home » Toolkit » Tooltips » Duurzaam ondernemen

Tooltip

Duurzaam ondernemen

Het is een must voor bedrijven om duurzaam te ondernemen. Klanten krijgen steeds meer een voorkeur te krijgen voor duurzame ondernemingen.

Handig in de: fase..

Moeilijkheid: 2
Doelen: Ik wil nieuwe stappen zetten | Ik wil verantwoord ondernemen
DUURZAAM ONDERNEMEN

Situatie

Waarom zou je Duurzaam ondernemen toepassen?

Duurzaam ondernemen is tegenwoordig een must voor bedrijven. Behalve dat het nodig is voor het behouden van onze planeet, lijken klanten ook steeds meer een voorkeur te krijgen voor duurzame ondernemingen. Het kost niet-duurzame ondernemers steeds meer moeite om hun hoofd boven water te houden en dit komt mede door de politiek. Als duurzame onderneming heb je namelijk recht op aantrekkelijke subsidies. 

Handeling

Hoe pas je Duurzaam ondernemen toe?

Je kan beginnen met duurzaam ondernemen op heel veel verschillende manieren. Het belangrijkste is dat je kijkt wat je al duurzaam doet en nieuwe doelen bedenkt. In een duurzaamheidsplan kan je je doelen SMART formuleren. Wat wil je bereiken en hoe kan je dat bereiken? Door de stappen die nodig zijn om jouw doel te behalen duidelijk op te schrijven, kan je snel beginnen met duurzaam ondernemen. 

Resources

Wat heb je nodig?

Een duurzaamheidsplan. Als je dit hebt geformuleerd, kan je door middel van je plan werken aan een duurzame onderneming.

Extra's

Referentie naar extra informatie, producten of partners.

Een duurzaamheidsplan. Als je dit hebt geformuleerd, kan je door middel van je plan werken aan een duurzame onderneming.

Sorry, No posts.