Home » Toolkit » Tooltips » Brochures

Tooltip

Brochures

Wil je klanten trekken met informatie? Dan is een brochure voor jou! Door je klanten te informeren en doorverwijzen win je ze sowieso over!

Handig in de: fase..

Moeilijkheid: 1
Doelen: Ik wil meer klanten vinden | Ik wil mijn bedrijf verbeteren | Ik wil mijn netwerk verbreden | Ik wil nieuwe stappen zetten
BROCHURES

Situatie

Waarom zou je Brochures toepassen?

Brochures zijn handig om te gebruiken als je meer tekst kwijt wil op papier. Het helpt je om klanten te informeren of te verwijzen naar waar nodig. Ook geeft het een soort presentatie weer met de belangrijkste informatie die je wilt delen. De mensen die brochures ontvangen kunnen het rustig doorlezen waar en wanneer zij willen.

Handeling

Hoe pas je Brochures toe?

Eerst zet je op een rijtje wat voor informatie belangrijk is en maak je daarin een chronologische volgorde. Op een brochure mag meer tekst dan gemiddeld, maar het is van belang om concreet te blijven. De brochures moeten er visueel aantrekkelijk uitzien met eventueel beelden.

Resources

Wat heb je nodig?

Je hebt vooral een idee nodig van de inhoud. De brochures kun je eenvoudig met online tools maken of professioneel laten ontwerpen.

Extra's

Referentie naar extra informatie, producten of partners.

Je hebt vooral een idee nodig van de inhoud. De brochures kun je eenvoudig met online tools maken of professioneel laten ontwerpen.

Sorry, No posts.