Hoe kies je uit verschillende e-commerce bedrijven?

door | 16-05-2022 | Marketing

Ben je toe aan groeien met je online business, maar wil je liever op andere dingen focussen en je online aanwezigheid uit handen geven? Dan is een e-commerce bedrijf de perfecte oplossing! Deze professionals weten precies waar ze mee bezig zijn en kunnen je business naar een hoger niveau tillen. Wil je weten hoe je het ideale bureau voor je business kan vinden tussen alle e-commerce bedrijven? Dat vind je in deze blog!

01.

Waar kan je een e-commerce bedrijf voor inzetten?

E-commerce bedrijven zijn bureaus of agencies die gespecialiseerd zijn in zaken zoals branding, (web)design, marketing en/of e-commerce. Je kan ze inhuren om dit te regelen voor jouw business. Er zijn veel verschillende soorten bedrijven die deze diensten aanbieden; denk bijvoorbeeld aan reclamebureaus, webdesign bureaus, social media bureaus en branding bureaus, maar ook webdevelopment bureaus die gespecialiseerd zijn in het laten maken van webshops voor jou! Vind jouw toekomste e-commerce bureau via Sortlist.
02.

Waar kan je een e-commerce bedrijf voor inzetten?

Een e-commerce bedrijf is een bureau dat je kan inhuren om je bedrijf te helpen met groeien en schalen. Je kan specifieke taken aan hen uitbesteden, bijvoorbeeld de taken waar je eigen werknemers niet genoeg ervaring of kennis voor hebben of waar er binnen je bedrijf geen tijd voor is. De e-commerce bedrijven kunnen je advies geven en met een nieuw perspectief met je meedenken, maar ze kunnen ook echt taken uit handen nemen en hun technische expertise inzetten.

e-commerce bedrijven
03.

3 tips om een bedrijf te kiezen

e-commerce bedrijven

Heb je inmiddels al een bureau op het oog of heb je nog steeds geen idee? Hier vind je drie tips die je helpen om het meest geschikte bureau voor jouw business te vinden:

Bekijk de website

De website van een business zegt vaak veel over hun cultuur, waarden en kennis. Het is belangrijk dat een e-commerce bedrijf haar vak begrijpt. Om erachter te komen of dit zo is, kan je kijken naar vergelijkbare klanten die ze hebben geholpen en naar de diensten die ze aanbieden. De sector is constant in beweging, dus check of het bureau wel gebruik maakt van de laatste features.

Bekijk de reviews

Als je dan toch op de website bent, check dan ook de reviews. De één zal uitgebreider zijn dan de ander, maar je krijgt hier toch een impressie van hoe het bureau te werk gaat. Bekijk ook reviews op Google! Bedrijven zetten natuurlijk alleen de positieve reviews op hun website, maar op Google zal je ze allemaal vinden, ook de negatieve (als die er zijn natuurlijk). 

Check het profiel op Sortlist.nl

Via Sortlist vind je een verzamelplek van e-commerce bedrijven. Door een paar vragen te beantwoorden over jezelf en waar je naar op zoek bent komen er één of meerdere bureaus naar voren die aansluiten bij jou en je wensen. Deze vragenlijst duurt maximaal drie minuten, dus je hebt snel het perfecte bureau gevonden!

Het is natuurlijk fijn dat je zoveel keuze hebt uit verschillende partijen, maar dat kan ook zorgen voor keuzestress. Door goed te kijken naar de e-commerce bedrijven te kijken waar je in geïnteresseerd bent en de vragen in te vullen op Sortlist.nl zorg je ervoor dat deze keuze maken een stuk makkelijker wordt. Je hebt zo snel een e-commerce bureau gevonden dat perfect bij jou past!

Wat is HUSTL?

Een online content platform voor jonge ondernemers.

Inspirerende content en verhalen die jou motiveren om jouw eigen toekomst te bepalen. We bieden waardevolle informatie over de start en groei van jouw business,  zodat je er zeker van bent dat je succes behaalt.

Verzorg je eigen succes! Loop je vast? Onze gratis online community helpt je verder met al je vragen.

→ Maak kennis met HUSTL

Updates en meer!

Meer lezen?

Gerelateerde artikelen

De kracht van copywriting

De kracht van copywriting

Benut jij al de kracht van copywriting? En hoe word je nou zelf een goede copywriter? Hier vind je de antwoorden op deze vragen!

Hoe begin je met SEA?

Hoe begin je met SEA?

Wil je met jouw website bovenaan de zoekmachines staan en meer verkeer halen naar jouw website? Dan is SEA wellicht een oplossing voor je website. Maar wat houdt SEA precies in? En hoe begin je ermee? Wij leggen het uit.SEA Wat is SEA?Een snelle manier om bovenaan de...

Etsy shop openen, hoe doe je dit?

Etsy shop openen, hoe doe je dit?

Wil je een Etsy shop openen? Het is makkelijker dan je denkt! Hier vind je alles wat je moet weten over het openen van je eigen Etsy shop.