HOW-TO GUIDES

INZICHT IN GROEIFASE EN  AMBITIE

Als bedrijf zijnde ken je meerdere groeifases waar je doorheen gaat. Door rekening te houden met je eigen ambities zorg je dat je met je bedrijf groeit richting je ambities.

LET'S GET STARTED

Om te leren waar kansen liggen moet je je eigen sterkte en zwaktes kennen. Wat maakt jou bijzonder en wat wil je graag nog leren. Breng deze karakteristieken, competenties en ambities in kaart.

Kijk naar je karakter, competenties en ambities

Kijk vervolgens welk punt wat voor belang het heeft. Als het iets is waar je zelf in wilt groeien is het persoonlijk belang. Maar is het waardevol voor jouw bedrijf om dat te kunnen? Dan is het bedrijfsbelang.

Maak onderscheid tussen persoonlijk belang en bedrijfsbelang

Kijk goed naar je onderneming. In welke fase zit jij in het levenscyclusmodel? En wat heb je nodig om door te gaan naar de volgende fase?

Bepaal in welke groeifase je zit met het Levenscyclusmodel

Wat voor anderen misschien nog wel belangrijker is, is wat voor bedrijfscultuur heb je? Dit geeft de toon aan van een bedrijf. Dit kan je uitzoeken met het model van Quinn.

Check je bedrijfscultuur met het Model van Quinn

Nu je meer hebt geleerd over jezelf en over jouw bedrijf kan je gaan groeien. Kijk naar wat voor jou en je bedrijf belangrijk is!

BACK TO BUSINESS

MORE STORIES

MISSIE, VISIE EN STRATEGIE

DE GROEI VAN DE INTERNE ORGANISATIE

INSPIRERENDE  BEDRIJFSCULTUUR

HOW-TO GUIDES

MEER INFO?  SWIPE UP NAAR HUSTL KNOWLEDGE