HOW-TO GUIDES

BETAAL MOGELIJKHEDEN VOOR JE WEBSHOP

Heb jij een webshop of wil jij er een beginnen? Maar twijfel je nog over de juiste betaalmogelijkheid? Er zijn verschillende manieren met zowel voor- als nadelen en ze staan hier op een rijtje.

LET'S GET STARTED

De klant kan hier met zijn eigen bank betalen. Je hebt het dan geld vooraf binnen. Om hier gebruik van te maken moet je een overeenkomst hebben met iDEAL.

iDEAL

Wil je de klanten de mogelijkheid geven om achteraf te betalen? Dan kan je kiezen voor creditcard. Het grote voordeel hiervan is dat veel aankopen dan verzekerd zijn.

Creditcard

PayPal is handig als je veel internationale klanten hebt. Wederom zijn hier de aankopen ook verzekerd. Het geld wordt binnen 21 dagen afgeschreven.

PayPal

Incasso is een automatische afschrijving. Dit kan eenmalig zijn maar dit kan ook maandelijks, wekelijks of jaarlijks. Het nadeel is wel dat je vaak per transactie een bepaald percentage betaald.

Incasso

Dit kan door middel van bijvoorbeeld AfterPay of Klarna. Hierdoor hoef je dit zelf niet in de gaten te houden. Bied je klant de kans eerst het product uit te proberen voordat ze betalen.

Achteraf betalen

Tegenwoordig zijn Tikkies niet alleen meer voor particulieren; het wordt steeds vaker door bedrijven gebruikt. Zo kan je het zelf in de gaten houden en snel en overzichtelijk zien wie er al wel en niet heeft betaald.

Tikkie of betaalverzoek

Veel webshops maken gebruik van meerdere betalingswijzen. Zo laten ze de keus bij de klant en gaan ze in zee met organisaties die dit makkelijk voor hen kunnen regelen.

BACK TO BUSINESS

MORE STORIES

DOMEINNAAM REGISTREREN

OMGAAN MET KLACHTEN

EIGEN WEBSHOP STARTEN

HOW-TO GUIDES

MEER INFO?  SWIPE UP NAAR HUSTL KNOWLEDGE