Home » Toolkit » Tooltips » Work/life balance

Tooltip

Work/life balance

Een goede work/lfe balance is nodig om te voorkomen dat je een burn-out krijgt. Het is belangrijk dat je naast werk ook privé plezier hebt!

Handig in de: fase..

Moeilijkheid: 1
Doelen: Ik wil meer vrijheid ervaren | Ik wil verantwoord ondernemen
WORK/LIFE BALANCE

Situatie

Waarom zou je Work/life balance toepassen?

Om een gezonde werkomgeving te creëren, stress en burn-outs te verminderen en plezier te beleven naast al het werk, is een goede work/life balance nodig. Work/life balance zorgt ervoor dat je je focus ook kunt leggen op andere dingen dan werk en je dus ook denkt aan je eigen persoonlijke gezondheid.

Handeling

Hoe pas je Work/life balance toe?

Work/life balance gaat er om dat je naast je professionele leven ook energie en tijd hebt om dingen te doen voor je persoonlijke leven. Zorg dus eerst dat je het belangrijkste doet en niet te veel hooi op je vork neemt. Daarnaast moet je je focussen op wat je kunt doen om gewenste resultaten te behalen. Ga na wat op dit moment het belangrijkst is, de rest kan op een later moment. Je moet je werkleven kunnen onderscheiden van je persoonlijke leven. Dit moet je continu in balans houden.

Resources

Wat heb je nodig?

Om een goede work/life balance in je leven aan te brengen is het nodig dat je eerlijk naar jezelf bent en bewust keuzes maakt over je tijdsverdeling.

Extra's

Referentie naar extra informatie, producten of partners.

Om een goede work/life balance in je leven aan te brengen is het nodig dat je eerlijk naar jezelf bent en bewust keuzes maakt over je tijdsverdeling.

Sorry, No posts.