Home » Toolkit » Tooltips » Visitekaartjes

Tooltip

Visitekaartjes

Een visitekaartje is makkelijk als je gaat netwerken. Door iemand jouw kaartje te geven, helpt het met het verkrijgen van contacten.

Handig in de: fase..

Moeilijkheid: 1
Doelen: Ik wil meer klanten vinden | Ik wil mijn bedrijf verbeteren | Ik wil mijn netwerk verbreden | Ik wil nieuwe stappen zetten
VISITEKAARTJES

Situatie

Waarom zou je Visitekaartjes toepassen?

Visitekaartjes zijn belangrijk als communicatiemiddel. Als je je contactgegevens op een snelle en eenvoudige manier aan mensen mee wil geven, kun je hier gebruik van maken. Het helpt je met het verkrijgen van contacten, soms zelfs op momenten dat je het niet verwacht.

Handeling

Hoe pas je Visitekaartjes toe?

Op visitekaartjes is het belangrijk dat je contactgegevens (met een eventuele foto) duidelijk zijn weergeven. Het moet zo direct mogelijk zijn zonder onnodige informatie er op. Daarnaast moet je het visueel passend voor het bedrijf maken, maar tegelijkertijd aantrekkelijk voor je potentiële netwerken.

Resources

Wat heb je nodig?

Bedrijfsgegevens. Visitekaartjes kan je laten maken via online tools of door een professionele partij die hier ervaring mee heeft.

Extra's

Referentie naar extra informatie, producten of partners.

Bedrijfsgegevens. Visitekaartjes kan je laten maken via online tools of door een professionele partij die hier ervaring mee heeft.

Sorry, No posts.