Home » Toolkit » Tooltips » Agency

Tooltip

Agency

Wil je een tijdelijke service of dienst aanbieden? Dan is een agency voor jou! Start in no-time je eigen reis-, uitzend- of reclamebureau.

Handig in de: fase..

Moeilijkheid: 1
Doelen: Ik wil meer klanten vinden | Ik wil mijn bedrijf verbeteren | Ik wil nieuwe stappen zetten
AGENCY

Situatie

Waarom zou je Agency toepassen?

Een agency is een business model waarbij je tijdelijk een service of dienst aanbiedt. Bij een agency business model werk je vaak maar korte periodes voor een klant. Voorbeelden van agencies zijn reisbureaus zoals TUI, uitzendbureaus zoals Randstad of communicatie- of reclamebureaus zoals Het PR Bureau. Het verschil tussen het agency business model en het consulting business model is dat je bij een agency een dienst verkoopt en bij een consulting business een advies.

Handeling

Hoe pas je Agency toe?

Je begint met een agency business door te bepalen wat voor dienst of service je wil aanbieden. Kies ook of je je wilt focussen op een niche. In een niche zijn minder verkopers actief, dus heb je minder concurrentie. Welke niche past bij jou en je dienst? 

Het is mogelijk om in je eentje een agency te beginnen, maar het wordt aangeraden om eerst een team op te bouwen. Zorg er dan voor dat je mensen aanneemt die gespecialiseerd zijn in de niche die jij hebt gekozen of de dienst/service die je verleent.

Resources

Wat heb je nodig?

Je hebt een dienst of service nodig die je kan verkopen.

Extra's

Referentie naar extra informatie, producten of partners.

Je hebt een dienst of service nodig die je kan verkopen.

Sorry, No posts.