Geheimhoudingsverklaring, hoe stel je die op?

door | 10-11-2022 | Business

Er zijn altijd dingen die je vertrouwelijk wilt houden, zowel in je persoonlijke als professionele leven. Door een geheimhoudingsverklaring op te stellen, weet je zeker dat getekenden jouw privacy zullen beschermen. Hier vind je hoe je makkelijk zelf je eigen geheimhoudingsverklaring kan opstellen!

01.

Maak je eigen geheimhoudingsverklaring

Een geheimhoudingsverklaring is een contract tussen twee partijen waarin ze overeenkomen om vertrouwelijke informatie niet bekend te maken. Geheimhoudingsverklaringen worden vaak gebruikt in zakelijke omgevingen, maar kunnen ook worden gebruikt in persoonlijke situaties. 

Bij Rocket Lawyer kan je makkelijk en snel je eigen geheimhoudingsverklaring opstellen, zowel in het Nederlands als in het Engels. Door wat vragen te beantwoorden en wat informatie in te vullen, heb je binnen maximaal 10 minuten al je document. De geheimhoudingsverklaring generator van Rocket Lawyer zal je begeleiden bij het maken van je op maat gemaakte geheimhoudingsverklaring. 

Het is belangrijk dat je je voorbereid voordat je je geheimhoudingsverklaring kan opstellen. Denk bijvoorbeeld vast na over in welke taal je hem wilt maken hoe hoog de boete is wanneer het contract wordt geschonden.

02.

Welke documenten je nog meer kan opstellen bij Rocket Lawyer

Je kan bij Rocket Lawyer ook terecht voor andere juridische documenten, zoals een privacyverklaring. Dit is een belangrijk document voor bedrijven, omdat je hierin bepaalt wat je klanten, bezoekers of personeel van je mogen verwachten en wat je van hen verwacht. 

Het maken van de privacyverklaring en andere documenten werkt hetzelfde als het maken van de geheimhoudingsverklaring. Door de vragen van de generator te beantwoorden en wat informatie over jezelf of jouw bedrijf in te vullen, heb je al binnen een paar minuten je document al klaarliggen. 

03.

Waarom je documenten opstellen bij Rocket Lawyer?

Wanneer je een bedrijf runt, is het belangrijk om juridische documenten te hebben die jouw belangen beschermen. Dat is waar Rocket Lawyer om de hoek komt kijken. Rocket Lawyer kan je helpen bij het opstellen van contracten, zoals geheimhoudingsovereenkomsten, die je bedrijf beschermen.

Een juridisch document maken bij Rocket Lawyer is eenvoudig en betaalbaar. Dus waarom zou je niet de tijd nemen om een juridisch document op te stellen bij Rocket Lawyer? Het kan je een hoop zorgen besparen. Als het gaat om juridische documenten, zijn er veel verschillende factoren waarmee je rekening moet houden. Maar waarom juridische documenten maken? Hier zijn slechts een paar redenen.

  1. Rocket Lawyer maakt het gemakkelijk en betaalbaar om professionele juridische documenten te maken.
  2. Bij Rocket Lawyer weet je zeker dat jouw documenten juridisch bindend zijn.
  3. Rocket Lawyer biedt veel verschillende documentsjablonen, zodat je de perfecte kunt vinden voor jouw behoeften.

Het maken van juridische documenten hoeft niet ingewikkeld of duur te zijn. Bij Rocket Lawyer regel je alles snel en gemakkelijk. Dus waarom zou je ze niet eens proberen?

Het gebruik van een geheimhoudingsverklaring kan helpen voorkomen dat jouw vertrouwelijke informatie zonder toestemming openbaar wordt gemaakt. Als je je zorgen maakt over iemand die je persoonlijke informatie prijsgeeft of als je andere documenten nodig hebt, maak dan vandaag nog je juridische documenten bij Rocket Lawyer.

Wat is HUSTL?

Een online content platform voor jonge ondernemers.

Inspirerende content en verhalen die jou motiveren om jouw eigen toekomst te bepalen. We bieden waardevolle informatie over de start en groei van jouw business,  zodat je er zeker van bent dat je succes behaalt.

Verzorg je eigen succes! Loop je vast? Onze gratis online community helpt je verder met al je vragen.

→ Maak kennis met HUSTL

Updates en meer!

Meer lezen?

Gerelateerde artikelen

Boekhoudprogramma vergelijken: waar moet je op letten?

Boekhoudprogramma vergelijken: waar moet je op letten?

Ben je van plan om een boekhoudprogramma aan te schaffen om de boekhouding van je eigen bedrijf gemakkelijker bij te kunnen houden? Dan zijn er diverse opties waar je rekening mee dient te houden, zodat je het juiste programma uit kunt kiezen. Denk hierbij...

Deze 4 zaken kun je bedrijf net wat innovatiever maken

Deze 4 zaken kun je bedrijf net wat innovatiever maken

Nederland staat om vele dingen bekend. Onder toeristen zijn stroopwafels en onze grachten iconisch, terwijl regeringen en bedrijven juist naar hele andere zaken kijken. Voor deze personen is onze innovatie juist wereldberoemd. Elk bedrijf in Nederland zoekt naar...

Klanten werven en behouden doe je zo

Klanten werven en behouden doe je zo

Ben je net als ondernemer actief op de markt? Dan wil je natuurlijk het liefst zoveel mogelijk klanten werven en ze natuurlijk ook behouden. Er zijn verschillende manieren om dit te doen. We hebben een paar tips voor je op een rijtje gezet. Doe er je voordeel mee en...