HOW-TO GUIDES

INVESTEERDER OVERTUIGEN

Ben je opzoek naar vermogen en ben je een investeerder tegengekomen die misschien wel interesse heeft in jouw bedrijf? Dan is het belangrijk om samen een afspraak te maken zodat jij deze investeerder kan overtuigen. Je vindt hier hoe!

LET'S GET STARTED

Een investeerder valt niet voor ideeën; hij valt voor plannen. Maak een concreet investeringsplan waar duidelijk in is aangegeven hoeveel geld je waarvoor nodig hebt.

Maak een investeringsplan

Wat heb jij te bieden? Voor investeerders zijn jouw eigenschappen namelijk een belangrijke factor. Zit er een leider in je? Ben je toegewijd? Hoeveel ervaring heb je al?

Vertel wat je te bieden hebt

Je kan nog zo’n indrukwekkend CV hebben; de pitch geeft de doorslag. In korte tijd licht je je business case en een realistische omzetprognose toe en kan je laten zien hoeveel passie je hebt voor je vak.

Geef een goede pitch

Als zzp’er heb je niet elke verzekering nodig; niet alles is relevant voor jouw business. Het is belangrijk dat je goed kijkt welke verzekeringen aansluiten bij wat je nodig hebt. Op basis daarvan kan je bepalen welke je wil afsluiten.

BACK TO BUSINESS

MORE STORIES

SUBSIDIE  AANVRAGEN

FINANCIERING UIT EIGEN BEDRIJF HALEN

PITCHEN VOOR INVESTEERDERS

HOW-TO GUIDES

MEER INFO?  SWIPE UP NAAR HUSTL KNOWLEDGE