HOW-TO GUIDES

DE GROEI VAN JE BEDRIJF FINANCIEREN

Er zijn verschillende manieren om de groei van je bedrijf te financieren. Maak een groeiplan en kijk of je de verschillende financieringsmogelijkheden kan combineren om tot voldoende vermogen te komen.

LET'S GET STARTED

Vaak ligt er binnen je bedrijf geld te wachten. Door te kijken of je geld uit bezittingen kan halen of door je verschillende beheersystemen aan te passen kan je al heel wat geld uit je eigen bedrijf halen.

Kijk binnen je eigen bedrijf

Overheidsregelingen en -subsidies zijn gratis, dus het is zeker de moeite waard om te kijken of je hier recht op hebt. Hiermee kan je vaak bedrijfskosten aftrekken, wat zorgt dat je minder belasting betaalt.

Check of je recht hebt op overheidsregelingen en -subsidies

Je kan natuurlijk ook altijd op zoek gaan naar externe financiering. Dit is vaak in de vorm van een lening, wat betekent dat je het bedrag terug moet betalen met rente. Kijk dus eerst of er echt geen andere mogelijkheden zijn.

Zoek naar externe financiering

Door deze verschillende mogelijkheden te proberen, kijk je of je aan vermogen kan komen voor de groei van je bedrijf. Lukt het niet? Stap dan naar de bank of andere externe kapitaalbron en check of je daar geld kan lenen.

BACK TO BUSINESS

MORE STORIES

INVESTEERDER OVERTUIGEN

SUBSIDIE  AANVRAGEN

FINANCIERING UIT  EIGEN BEDRIJF HALEN

HOW-TO GUIDES

MEER INFO?  SWIPE UP NAAR HUSTL KNOWLEDGE