HOW-TO GUIDES

STARTERS REGELING

Startende ondernemers krijgen de mogelijkheid om minder belasting te betalen door gebruik te maken van verschillende soorten regelingen. Check hier met welke aftrekken je geld kan besparen!

LET'S GET STARTED

De startersaftrek is een aanvulling op de zelfstandigenaftrek. Je moet dus eerst daarvoor in aanmerking komen, wil je ook gebruik maken van de startersaftrek.

Startersaftrek

Ben je arbeidsongeschikt? Dan kan je ook gebruik maken van de startersaftrek maar daar moet je wel eerst een arbeidsongeschiktheids-uitkering voor krijgen.

Startersaftrek bij arbeidsongeschiktheid

Naast de normale afschrijvingen mag je door middel van de willekeurige afschrijvingen zelf bepalen op welk moment en op welke manier je iets afschrijft.

Willekeurige afschrijvingen

Ondernemers die zelfstandig zijn kunnen in aanmerking komen voor de zelfstandigenaftrek. Check of je hiervoor in aanmerking komt, want het kan je veel geld schelen.

Zelfstandigenaftrek

Met deze vrijstelling wordt er een bedrag afgetrokken op de winst waardoor je uiteindelijk minder belasting hoeft te betalen.

Mkb-winstvrijstelling

Wanneer je investeert in bedrijfsmiddelen krijg je de mogelijkheid om een bedrag van je winst te halen; ook hierdoor betaal je minder belasting.

Investeringsaftrek

Als ondernemer zijnde zijn er heel veel verschillende soorten regelingen die ervoor kunnen zorgen dat je meer geld overhoud omdat je minder belasting hoeft te betalen. Check voor welke jij in aanmerking komt!

BACK TO BUSINESS

MORE STORIES

ZELFSTANDIGENAFTREK

BELASTINGAANGIFTE  DOEN

ONDERNEMERSAFTREK

HOW-TO GUIDES

MEER INFO?  SWIPE UP NAAR HUSTL KNOWLEDGE