HOW-TO GUIDES

DE BESTE LOCATIE VOOR JE BEDRIJF

Hoe vind je de beste locatie voor je bedrijf? Aan de hand van een checklist weet je zeker dat jouw toekomstige bedrijfspand alles hebt waar je naar op zoek was!

LET'S GET STARTED

CHECKPOINT 1

Welke activiteiten vinden plaats binnen jouw bedrijf en past dat in de omgeving? Als dure sieradenwinkel wil je natuurlijk niet midden op een industrieterrein tussen autodealers zitten.

Jouw activiteiten en die van omliggende bedrijven

CHECKPOINT 2

Is het pand goed te bereiken? Wil je dat klanten kunnen parkeren met een bus of is dichtbij een bushalte al genoeg? Kijk naar het gedrag van je klanten en wat daar het best bij past.

De beschikbaarheid van het pand

CHECKPOINT 3

Past het pand bij wat je wil uitstralen? Als advocatenkantoor wil je natuurlijk niet in een bouwval zitten, maar juist in een net pand dat ‘advocatenkantoor’ uitstraalt.

De representativiteit van je bedrijf

CHECKPOINT 4

Soms zitten er vanuit de gemeente of verhuurder beperkingen aan het pand. Dit betekent dat er regels zitten aan wat er wel en niet mag. Zo mag je niet in elk pand een café openen en zijn sommige bedrijfsactiviteiten te schadelijk voor de omgeving.

De beperkingen van het pand

Aan de hand van deze checklist kan jij de perfecte locatie vinden voor jouw bedrijf! Het maakt niet uit wat voor business je voor ogen hebt - er is vast een pand voor jou!

BACK TO BUSINESS

MORE STORIES

BEDRIJF NAAR EEN NIEUWE LOCATIE

BEDRIJFSVERZEKERING REGELEN

EIGEN BEDRIJF STARTEN IN 10 STAPPEN

HOW-TO GUIDES

MEER INFO?  SWIPE UP NAAR HUSTL KNOWLEDGE