HOW-TO GUIDES

BELASTING AANGIFTE LATEN DOEN

Zelf je belastingaangifte doen kan een vervelende klus zijn; je moet namelijk veel gegevens invullen. Je kan er daarom ook voor kiezen om dit door iemand anders te laten doen.

LET'S GET STARTED

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het vinden van een persoon die de aangifte voor je kan doen. Je kan ervoor kiezen om het te laten doen door een boekhouder, maar er zijn ook anderen die je kunt machtigen.

Regel iemand die de aangifte voor je gaat doen

STAP 1

Spreek met die persoon af welke gegevens jij moet leveren en wanneer dat moet. Daarna kan je bespreken door wie de aangifte verstuurd gaat worden.

Maak duidelijke afspraken

STAP 2

Om iemand de belastingaangifte voor je te laten doen moet diegene eerst gemachtigd worden door jou. Voor verschillende bedrijfsvormen zijn er verschillende manieren.

Check hoe je degene die de aangifte gaat doen kan machtigen

STAP 3

Nu je weet op welke manier je iemand kan machtigen is het de bedoeling dat je dat ook echt doet zodat jouw belastingaangifte gedaan kan worden.

Machtig degene die de aangifte gaat doen

STAP 4

Je hoeft dus niet per se zelf de belastingaangifte te doen; het is mogelijk om daar hulp bij te krijgen. Vind iemand die dat wil doen en bespreek hoe dat proces verder gaat.

BACK TO BUSINESS

MORE STORIES

ALLES OVER  BTW

BTW-AANGIFTE DOEN

BELASTINGAANGIFTE  DOEN

HOW-TO GUIDES

MEER INFO?  SWIPE UP NAAR HUSTL KNOWLEDGE