tools voor ondernemers

HUSTL Tools

Ga jij aan de slag als ondernemer? Bekijk hier de handigste tools voor onder andere jouw boekhouding, marketing en project management. Geniet van speciale deals!

Boekhoud software

Houd je boekhouding makkelijker bij met één van deze overzichtelijke boekhoud programma’s.

(Online) Marketing

Bereik met behulp van deze tools meer mensen op social media, via e-mails maar ook offline!

Website en webshop

Jouw eigen professionele website of webshop (laten) bouwen doe je met deze website builders.

Veilig ondernemen

Beveilig je website en onderneming en wees overal op voorbereid. Onderneem verantwoord!

Makkelijker boekhouden

Online boekhouden voor ZZP

Boekhouden is iets waar sommige ondernemers tegenop zien, maar gelukkig wordt dat een stuk makkelijker met deze boekhoudprogramma’s! Of je nou een kleine, grote, startende of groeiende ondernemer bent: deze programma’s maken het bijhouden van jouw boekhouding een stuk makkelijker. Bespaar jezelf tijd en energie!

MoneyMonk

Prijs: 30 dagen gratis - daarna €25 p/m

Met MoneyMonk beheer je zonder gedoe je volledige administratie. Facturen, uren en bonnetjes verzamel je allemaal bij elkaar en ook is het heel makkelijk om de btw-aangifte te regelen. Je kan zelfs samenwerken met je boekhouder!

Rompslomp

Prijs: Gratis!

Rompslomp is het meest eenvoudige boekhoud programma voor ondernemers! Het maken van facturen en bijhouden van de administratie wordt niet alleen makkelijker en overzichtelijker, maar ook een stuk leuker met Rompslomp.

e-Boekhouden.nl

Prijs: 14 dagen gratis - daarna €9,95 p/m

Met e-Boekhouden doe je je boekhouding op een overzichtelijke manier. Niet alleen is e-Boekhouden erkend door de Belastingdienst; in de hulpdesk staan er altijd boekhouders klaar om je te helpen. Professionaliteit en zekerheid!

Online marketing

Marketing voor jouw bedrijf

Marketing was nog nooit zo makkelijk! Groei beter en sneller met behulp van deze marketing tools. Met hun software zorg je namelijk niet alleen dat je beter zichtbaar wordt op social media, maar kan je ook aan de slag met e-mailmarketing. Met deze handige tools kan je alles inplannen en hoef je er niet meer naar om te kijken!

Mailerlite

Prijs: Gratis!

MailerLite biedt alle e-mailmarketingfuncties die speciaal zijn ontworpen om je te helpen om je maillist te vergroten en sterke klantrelaties op te bouwen. Creëer campagnes, breng de juiste boodschap over en analyseer je resultaten.

Buffer

Prijs: Gratis!

Zorg voor betrokken klanten met de tool van Buffer. Het is de meest intuïtieve en authentieke manier om meer mensen te bereiken op social media. Plan en publiceer je social media posts met Buffer en gebruik de analyse-tool voor de resultaten.

Online zichtbaarheid

Je eigen website of webshop

Ben je toe aan een nieuwe website of webshop? Met deze tools bouw je makkelijk je eigen website, maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om dit te laten doen door professionals. Zij helpen je namelijk graag bij het bouwen van een professionele website waarmee je je zichtbaarheid vergroot en klanten trekt, waardoor je omzet stijgt.

Maintain Design

Prijs: Vanaf €999

Bij Maintain Design maken professionals graag een vindbare en succesvolle website of webshop. Met jouw wensen in gedachten heb jij in no-time een kwalitatieve en winstgevende website online. Zo behaal je optimaal resultaat met jouw onderneming!

JouwWeb

Prijs: 3 maanden gratis - daarna €7,50 p/m

Met JouwWeb bouw je gemakkelijk je eigen professionele website. Kies een design, voeg je logo, foto’s en kleuren en voor je het weet staat hij online. Je kan er ook voor kiezen om je te laten helpen door een professional, voor optimaal resultaat.

Shopify

Prijs: 14 dagen gratis - daarna $29 p/m

Vind klanten, stimuleer je verkoop en beheer je dagelijkse taken! Met Shopify heb je één platform waar je webshop op kan starten, en groeien. Verkoop gemakkelijk overal en promoot je bedrijf online voor nog meer bereik.

Overal op voorbereid

Altijd veilig ondernemen

Bescherm je bedrijf, zowel online als juridisch. Met onze partners zorg je dat je over alle nodige documenten beschikt die jou, je bedrijf en je klanten beschermen. Natuurlijk kan je met deze tools ook je website en gegevens van klanten beschermen en veilig wachtwoorden op één plek verzamelen, zodat je ze nooit meer vergeet.

Young Law

Prijs: Afhankelijk van product

Via Young Law verkrijg je alle juridische documenten die je nodig hebt als ondernemer! Algemene voorwaarden, privacyverklaring of disclaimer; hier hebben ze alle documenten. Bescherm jezelf, je bedrijf en je klanten met de hulp van Young Law.

Surfshark

Prijs: €1,96 p/m

Bescherm je privacy met de snelste VPN van SurfShark! Met de verschillende tools ben je volledig beveiligd tegen virussen, malware en datalekken. Ook zoek je zonder tracking en advertenties. Met SurfShark haal je alles uit je online beveiliging.