Work With Us

Let's hustl

Wij zijn een jonge en frisse startup. Deze eigenschappen vinden wij ook erg belangrijk en daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste jongeren die dit team willen versterken.
Klinkt dit goed? Bekijk dan onze vacatures en wat we jou willen bieden!

Stage Vacatures

Marketingcommunicatie

Tekst schrijver

#communicatie
Schrijf jij pakkende zinnen? Ben je creatief met woorden en weet je dit te verpakken in ijzersterke teksten?

Blog schrijver

#communicatie
Schrijf jij pakkende blogs? Hou jij er van om iedere dag over een nieuw onderwerp te schrijven? Hou je van teksten opmaken?

Stage Vacatures

Online Marketing

Online adverteerder (SEO)

#marketing
Ben jij goed met advertenties op social media? Heb je ervaring met online ads draaien? Zorg jij voor het grote bereik?

Social media expert

#marketing
Ben jij een held op social media? Heb jij gevoel voor de juiste content op de juiste momenten? Verzorg jij de juiste uitstraling?

Stage Vacatures

Content Creation

Creative concepter

#content
Bedenk jij de meest creatieve concepten? Is out-of-the-box denken jouw sterkste kant? Hou je van concept brainstorms?

Content creator

#content
Ben je een allround content creator en help je teamleden graag als een kameleon? Hou je ervan om content te maken?

Word een hustler

Wat bieden we jou?

Je krijgt medezeggenschap, omdat we jouw mening belangrijk vinden! Daarom zullen we je betrekken in brainstorm sessies en praten we graag met jou over de toekomstplannen. We zijn een creatief team dat graag van elkaar leert. Iedereen heeft een eigen rol, maar je staat er zeker niet alleen voor.

Wij creëren kansen en doorgroeimogelijkheden. Hustlers denken altijd vooruit. Daarom kijken we graag met jou naar de doorgroeimogelijkheden binnen het team van HUSTL. Als je jezelf bewijst gaan we met je op zoek naar kansen in de toekomst waar we beiden van profiteren. Ons team neemt regelmatig stagiaires in het vaste team op!

Bij ons krijg je flexibele werktijden. Wij werken niet met regels, maar op basis van vertrouwen. Zo lang jij je best doet en je richtlijnen van school haalt maakt het voor ons niet uit hoe jij jouw stageperiode inricht. Werk je liever in de nacht of in het weekend? Your choice! De resultaten tellen bij ons. Op deze manier ben jij flexibel tijdens je stage bij HUSTL.

We hebben een kantoor als thuisbasis in een starthub in de binnenstad van Utrecht. Momenteel werken we door corona thuis aan individuele taken, maar blijft het kantoor open voor gezamenlijke brainstorms. We plannen het zo in dat deze meetings veilig plaats vinden. Ondanks alles blijven wij voorstander van erop uit trekken. die vrijheid is er altijd!

Z

HBO en MBO niveau stageplekken

Z

Communicatie gerelateerde opleidingen

Z

Marketing gerelateerde opleidingen

Z

Content gerelateerde opleidingen

Z

Design gerelateerde opleidingen

Heb je interesse in een stageplek bij HUSTL? Super! Laat ons per mail weten wie je bent en wat je doet. Mail je motivatie portfolio en CV naar join@hustl.nl en dan spreken we elkaar, aanstaande Hustler!