Our Road to success

Roadmap

Onze doelen staan, maar de ideale weg naar de top wordt nog onderzocht. Aan de hand van deze roadmap geven wij onze eigen ondernemersreis vorm. Je vindt er de behaalde mijlpalen, maar ook de mijlpalen die in de toekomst zijn gezet. Onze stippen in de horizon!

Founded

HUSTL opgericht

In de zomer van 2020 hebben wij HUSTL opgericht. Dit deden wij met een team van 6 personen, hier rechts op de foto afgebeeld. Sommigen vormen nog altijd de basis van ons huidige team! 

1 augustus 2020

launch

Platform V1 online

Twee maanden later ging de eerste versie van het HUSTL platform online, samen met de social media kanalen en content campagnes. Dit zorgde voor veel meer zichtbaarheid en brand awareness!

1 oktober 2020

Hustlers

Team uitgebreid

In het nieuwe jaar zijn we met een groot gedeelte van het oude team op zoek gegaan naar Hustlers die onze missie steunen en zich bij de movement wilden aansluiten. Zij startten een maand later! 

1 februari 2021

Launch

Platform V2 online

Halverwege maart hebben wij deze nieuwe versie van het HUSTL platform online gezet. Hierin hebben we grote stappen gemaakt door het toevoegen van Knowledge en onze nieuwe Library.

15 maart 2021

Content

Nieuwe campagnes

Een nieuwe platform versie is niks zonder nieuwe content! Direct na de launch hebben wij de nieuwe campagnes opgestart. Denk aan nieuwe Insights campagnes, podcasts en onze social campagnes. 

15 maart 2021

Launch

Toolkit gelanceerd

In het voorjaar lanceren wij onze Toolkit. Daarmee maken wij weer een grote stap in de richting van ons doel: een compleet platform voor jonge ondernemers. Deze Toolkit helpt jouw bedrijf groeien.

1 mei 2021

1 juli 2021

HUSTL+ memberships 

Precies op de helft van dit jaar willen wij HUSTL+ introduceren. HUSTL+ wordt alleen toegankelijk voor members van het platform. Hierop vind je premium content, premium waarde en allerlei deals! 

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)