HUSTL Platform

About us

Wij voelen ons op zijn best wanneer we nieuwe ideeën vorm zien krijgen. HUSTL staat voor innovatie en zet dit in om de gewenste situatie te creëren. Wij zien mogelijkheden in plaats van limitatie. Daarom zien wij onszelf als de initiator van positieve verandering.

Robin Grunder

Robin Grunder

Team Manager

#founder

HUSTL mindset

Waar we voor staan

De naam zegt het al... HUSTL is bestemd voor mensen die zich verbonden voelen met de term 'Hustler'. Niet de ouderwetse, criminele ritselaar, maar een moderne, ambitieuze ondernemer die alles voor het behalen van zijn of haar doelen over heeft!

Bij ons als founders ontstond deze drive al op jonge leeftijd. Tijdens onze opleiding ontmoetten we elkaar en besloten we direct om impact te maken. Impact voor onszelf, maar ook voor anderen. Vanuit die gedachte is HUSTL ontstaan. Iedere maand zien wij de impact die we maken groeien. Hoe we dat voor elkaar krijgen?

Door de movement over te brengen op anderen! Hoewel wij met z'n tweeën zijn begonnen tellen we inmiddels een groeiend team aan Hustlers die dezelfde passie delen en vooral in hetzelfde goede einde geloven. Over die stip in de horizon vertellen we je graag meer, maar eerst is het tijd om het team te ontmoeten. 

Martijn Geerars

Martijn Geerars

Tech Manager

#founder

Onze visie

Al je ondernemersdromen kunnen uitkomen, als je de wilskracht hebt om ze na te jagen.

Onze missie

Jonge ondernemers voorzien van alle benodigdheden om succesvol te worden.

Roadmap

Our road to success

De stip in de horizon is al een tijdje geleden gezet, maar voordat we daar zijn hebben we nog veel mijlpalen te behalen. Iedere dag weer staan wij vol energie op om deze mijlpalen te halen. Ik hoef jou als ondernemer niet het belang van heldere doelen te vertellen.

Deze roadmap is een levend document, die we ieder jaar bijwerken. We inspireren jou graag met de stappen die wij gaan zetten, zodat je voor jezelf ook in kaart kan brengen wat jouw weg naar de top is. Hoe dan ook gaan we er samen voor zorgen dat we daar eindigen, maar onthoud: de weg er naartoe is het allerleukst aan de hele reis!

Missie vervuld

Wereldwijde HUSTL movement

Ons einddoel is behaald als onze impact over de hele wereld te voelen is. Wij streven namelijk naar een wereldwijde movement van ondernemers die er samen voor zorgen dat het ondernemerschap gestimuleerd wordt in de maatschappij. Samen staan we sterk!

Join the movement

Wil jij je aansluiten bij de HUSTL movement?

Starten met je eigen bedrijf Bedrijfsnaam vastleggen Waarde van bedrijf bepalen Stoppen met je vof Lege bv opheffen of verkopen Bedrijf uitschrijven bij de KVK Bedrijf stoppen in 10 stappen Starten met importeren